top of page

PREVIOUS MODELS

Hier vind u meer informatie over onze vorige modellen. Klik op de onderstaande links.

Compromis 39

De C-39 'Class' is een rondspant met een groot vrijboord en een geïntegreerde voetlijst. Ze heeft naar verhouding een lage, lange opbouw die ruime bewegingsvrijheid garandeert over het gehele schip en goed, vrij zicht. 

Compromis 36

Ruimte, comfort en soepel zeilgedrag zijn de belangrijkste kenmerken van de Compromis 36

C-Yacht 1040

Ruimte, comfort en soepel zeilgedrag zijn de belangrijkste kenmerken van de Compromis 36

Compromis 34

De Compromis 34 is hét bewijs dat sportiviteit, veiligheid, luxe en uitstraling binnen één schip uitstekend verenigd kunnen worden. Het antislip op de gangboorden en de volledige zelfbediening vanuit de centercockpit staan borg voor een veilig verblijf.

Compromis 999

Designer Frans Maas had the changeable Dutch weather and a crew of six in mind when he designed the Compromis 999class. Particularly for longer trips in open water, this is a wonderfully strong and comfortable yacht.

Compromis 909

Ruimte, comfort en soepel zeilgedrag zijn de belangrijkste kenmerken van de Compromis 36

Compromis 888

Een uitermate praktische indeling en een perfecte afwerking: dat waren voor Zaadnoordijk de uitgangspunten toen de basis voor de Compromis 888 Class werd gelegd. Frans Maas tekende een betrouwbaar en comfortabel schip met optimaal bedieningsgemak. Het zeilschip laat zich uitstekend door u alleen zeilen. Alle zeilhandelingen worden vanuit de kuip bediend.

Compromis 850

Bij het ontwerpen van de COMPROMIS 850 is uitgegaan van de volgende eisen: een leefbaar schip goede zeileigenschappen redelijk in prijs  geschikt voor lange tochten. Het resultaat geeft een S-spant kajuitzeiljacht te zien met forse lijnen en een achterkajuit. 

Compromis 777

De Compromis 777, een 10 meter schip in een 8 meter jas.

Compromis 720

Compromis 620

4 slaapplaatsen, kookkastje, veel bergruimte onder de banken, 8 cm dikke kussens, r.v.s. preekstoel en railing. Mast en giek geanno- diseerd aluminium. Verstaging r.v.s. Afsluit- bare bergruimte in achterschip. Brugdek. Spiegel met bevestigingsmogelijkheid voor b u ite nboord m olor. Zelflozendekuip. Polyester schuifluik. .Antislip dek. Nu met voorkajuit en vluchtluik. 

Centaur

Sinds 1960 wordt de Centaur geproduceerd en zijn er vele Centaurliefhebbers die net als wij trots zijn op deze prachtige open zeiler. De traditionele lijnen van de rondspant romp zijn gehandhaafd, maar de gebruikte materialen en kennis zijn uiteraard met de tijd meegegaan. Verwerking van de romp met vinylesterhars en bouw van de schepen onder CE-normering, zijn hier voorbeelden van.

Varuna 600

Varuna 501

Varuna 500

Varuna 400

Varuna 300

Zetes

Leukothea

Argo

Please reload

bottom of page